Her arbeider jeg med siste strøk på et bilde.

Her arbeider jeg med siste strøk på et bilde.

Jeg er amatørkunstner, og har hatt stor glede av å male i fritida mi i mange år. Stort sett er jeg selvlært, men gjennom en del kurs med gode lærere, har jeg tilegnet meg en del kunnskaper som er gode å ha med.  Etter en lang yrkeskarriere er jeg nå pensjonist, så jeg burde ha mer tid til å male etter hvert!

Jeg maler nå stort sett akvareller og akrylbilder, men har også prøvd meg på pastell. Oljemaling la jeg bort da jeg reagerte på terpentinlukten. (Synd - da det nettopp er den lukten jeg forbinder med store bilder og spennede motiver fra yngre dager, på besøk i  atelieret til min onkel, kunstmaleren Bjane Rise).

Bildene som ligger i galleriet mitt er til salgs, så ta kontakt om du er interessert. Se mer på forsiden på hjemmesiden min.

Det er alltid fint å få tilbakemelding på det jeg holder på med. Respons, positiv eller negativ, gir inspirasjon til videre arbeid. Skriv derfor en hilsen i gjesteboka.


Ta også gjerne en titt innom bloggen min, der jeg skriver om bøker jeg leser og litt om bilder jeg holder på med. Denne finner du her:
http://www.medbokogpalett.blogspot.com

God fornøyelse!

Nyeste kommentarer

30.08 | 10:10

Du lager mye vakkert....

Del denne siden